Opruiming

Diffuser Space 400 ml

Vorige Artikel 3 van 3
€ 43,95 € 29,95 (inclusief btw)

Diffuser model Spaceship

De Aroma diffuser met led verlichting is een echte eye catcher voor in huis, door zijn grote reservoir is hij eveneens geschikt voor grotere ruimtes. Door zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen schouwspel met relaxeffect voor al uw zintuigen. De mist wordt beschenen door de mooie led verlichting die je op een bepaalde kleur kan worden gezet. De vernevelaar heeft ook een aantal nuttige functies dit is afhankelijk van welke geur je gebruikt.

U gebruikt maar enkele druppels van uw favoriete ethersche olie in het waterreservoir en verspreidao via een ultrasone techniek een heerlijke geur in de ruimte. Hiermee kan je ook nare geuren maskeren. De aromatische lutchtbevochtiger helpt bij het zuiveren en bevochtigen van de lucht. dit apparaat kan ook worden gebruikt als een niet aromatherapie luchtbevochtiger en bied vocht voor droge hoest, sinus irritatie, drogehuid en voorkom luchtbacterien.

De led heeft 6 verschillende kleuren in 2 lichtopties zacht en hard, zo kan je de led instellen op de stemming die je die dag hebt. 

Met de fluisterstille ultrasone technologie werkt deze geurverspreider zo stil dat je het amper opmerkt. 

Met zijn watertankcapaciteit van 400 ml kan deze geurverspreider tot 10 uur werken met maar 1 hervulling van de aroma olie en verfrist ruimtes tot 25 a 40 m2. Met zijn waterloze automatische uitschakelfunctie, schakelt deze etherische olie diffuser automatisch uit na 5 seconden wanneer het waterreservoir leeg is. De diffuser is makkelijk draagbaar en ideaal voor thuis, yoga, in de slaapkamer, spa, baby kamer etc.

© 2015 - 2022 Created-By | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel