• Bijtring/Rammelaar.
  Laat jouw baby nooit met de bijtring/rammelaars slapen en gebruik deze alleen onder toezicht!
  Een bijtring is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Wanneer bijtringen/rammelaars in contact komen met speeksel door kwijlen en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen. De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij. Het gebruik van een bijtring/rammelaar is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Created-By is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een bijtring/rammelaar.
   
 • Speenkoorden.
  Laat jouw baby nooit met het speenkoord slapen en gebruik deze alleen onder toezicht en niet als speelgoed vanwege de kleinere onderdelen. De speenkoorden zijn niet langer dan 20 centimer.
  De houten kralen zijn van onbehandeld beukenhout en de silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn
  BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij. Het clipje is van metaal en bevestig deze alleen aan de kleding van uw kindje. controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vast zitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen.
  Het gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Created-By is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord. 
   
 • Wagenhangers en spanners.
  Laat jouw baby nooit met de wagenhangers of spanners alleen en gebruik deze alleen onder toezicht en niet als speelgoed vanwege de kleine onderdelen. Een wagenhanger/spanner is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen.  De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout en de silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij. De clipjes zijn van metaal en bevestig deze alleen aan de kinderwagen. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vast zitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen. Het gebruik van een wagenhanger/spanner is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Created-By is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een wagenhanger/spanner.
© 2015 - 2024 Created-By | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel